Vrijwilliger van digipunten Zuidoost Hageland

In heel de regio Zuidoost Hageland hebben we de afgelopen jaren digipunten uitgebouwd, een laagdrempelige plaats waar iedereen langs kan komen om digitale hulp aan te vragen: dit kan gaan van foto’s overzetten over mails sturen tot ItsMe installeren. We zoeken vrijwilligers met (minstens de) digitale basiscapaciteiten die de hulpvragers verder helpen.

afhankelijk van wat kan voor de vrijwilliger zoeken we een traject op maat
De digipunten zijn verspreid over alle gemeenten binnen de regio Zuidoost Hageland: Tienen (3d digipunten), Kortenaken (1 digipunt in bib), Landen (1 digipunt in bib), Geetbets (1 digipunt in bib), Hoegaarden (1 digipunt in bib), Linter (1 digipunt in bib) en Zoutleeuw (2 digipunten in bib en WZC De Vesten).
Simon Roovers
simon.roovers@saamo.be (voorkeur)
0499 92 14 07