Vrijwilligers gezocht Huiswerkbrug Tienen

Heb jij een hart voor kinderen en jongeren?

Zet jij je graag in voor maatschappelijk kwetsbare gezinnen?

Ben jij 18+?

Dan ben JIJ de geknipte vrijwilliger voor De Huiswerkbrug!

De Huiswerkbrug is een initiatief dat zich inzet voor kinderen die opgroeien in een maatschappelijk kwetsbare context. Vrijwilligers werken nauw samen met het gezin en de school aan een kansrijke toekomst. Dit doen ze bij de gezinnen thuis door meer structuur rond het huiswerkgebeuren te installeren. Hiernaast wordt de brug naar de maatschappij gebouwd, door bijvoorbeeld op zoek te gaan naar een vrijetijdsbesteding.

wekelijks zelf af te spreken met het begeleidende gezin
regio Tienen (thuisadres gezinnen)
Isabelle Wertoy
isabelle.wertoy@begeleidwonentienen.be
0490/57.98.24